E-handel med shoporama og MagentoGetWebbed elsker e-handel, skal vi hjælpe dig?

Hos GetWebbed har vi mange års erfaring i at udvikle Magento webshops og som noget nyt er vi blevet udvalgt af Shoporama som designparter, hvilket vi er meget stolte af. Vi har valgt at udbyde 2 forskellige typer af webshops, en hosted webshop i form Shoporama og en dedikeret webshop i form af Magento. Hvad er forskellen tænker du så? – Det finder du ud af længere nede på den her side, det vigtige er dog at du får valgt den type som passer din butik bedst.

Mange webshopejerer har ofte ikke fået den rigtige rådgivning eller undervisning til at udnytte det system de har købt sig, ofte har mange hørt om Magento, som det ypperste af webshopsystemerne, og indrømmet, Magento kan rigtig mange ting, også mere end hvad de fleste har brug for, og mangler man noget kan man lave det. Hos GetWebbed oplever vi, gang på gang, at de glade webshopejerer har brug for hjælp, grundet at de har købt en shop billigt, og nu har de ikke den nødvendige viden til at komme videre. – Den oplevelse vil man ikke få hos GetWebbed.

Magento Webshop (Dedikeret webshop)

Som sagt kan Magento alt det som du har behov for din nye webshop skal kunne – og lidt til. Magento er et såkaldt Open Source system, hvilket giver webudviklere muligheder at udvide systemet til helt unikke behov. Denne fleksibilitet har selvfølgelig også sin pris, for dig betyder det at du skal fx selv ud og investerer i hosting, du skal bruge penge på opdateringer, kort sagt skal du selv stå for alle de praktiske ting som gør at din webshop kører og er opdateret.

Er du nået dertil hvor du siger, nu skal jeg starte en webshop, så har du sikkert også hørt om SEO, og her fungere Magento også rigtig godt, dog skal systemet opsættes korrekt så man undgår Duplicate Content, hvilket Google straffer hårdt. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her, og få 7 Gode tips til din Magento Webshop.

Får kort at opsumerer hvad du får med en Magento webshop:

  • Fuld frihed til at udvide webshopsystemet og tilpasse det til dine behov
  • Et godt og gennemprøvet system som er brugt af mange webshops i hele verden
  • Du skal ud og investerer i hosting
  • Du har selv ansvaret for din webshop kører, med mindre du betaler dig fra det

GetWebbed er Shoporama Designpartner

Shoporama Webshop (Hosted løsning)

Når man køber en hosted webshop, er alt drift udliciteret til udbyderen af webshoppen, i dette tilfælde Shoporama. Det betyder at din webshop altid er opdateret til den nyeste version, du har ikke noget ansvar med hensyn at om din webshop er online, alle disse bekymringer betaler man sig fra i det månedlige beløb. Man skal være indstillet på at den månedlige ydelse for mindre webshops godt kan føles højere ved første øjekast, men hvis man tager alle udgifter for opdateringer af din dedikerede webshop, og tilføjelse af nye funktioner osv, så er det ofte den hostede shop der er den bedre løsning.

Shoporama er stadig et ungt system og der kommer hele tiden nye funktioner til. Det kan ikke lige så meget som Magento kan, men den kan det som de fleste iværksættere skal bruge når de vil starte en webshop, og de ting den kan, kan den rigtig godt! Du kan læse om nogle af alle de mange ting den kan rigtig godt her

Med hensyn til SEO er Shoporama direkte integreret med Google med sine Google felter, og er bygget med henblik på konvertering, kontrol og mersalg, kort sagt en drøm for den erfarne e-købmand eller den lille iværksætter der gerne vil have det bedste system til den bedste pris. En af mændene bag Shoporama er den erfarne e-købmand og SEO specialist, Morten Vadskær, alene af den grund tør vi, hos GetWebbed, godt at love dig du får kvalitet for pengene, og det nye hosted webshop system som kommer til at trone i Danmark.

Et kort oprids af hvad du får med Shoporama:

  • Konstant opdateret system
  • Solidt fundament at starte/videreføre din karrier som e-købmand
  • Du får alt inklusiv med hensyn til at din shop skal være online
  • Det ypperste inden for søgemaksine optimering og integrering med Google