Har du styr på dine besøgende?

Posted on 13. maj 2013 · Posted in Magento, Shoporama

Når man har en webshop, er det vigtigt at kunne se hvilke kilder skaber overskud, og hvilke kilder skal optimeres til at skabe overskud.

Inchoo har været så flink at lave lige nøjagtigt sådan et Google Analytics dashboard, som giver dig det totale overblik over dine besøgende, landingpages, hvilket medie de benytter, hvordan ligger din konverteringsrate osv. Alt sammen ting som er vigtige at holde styr på når man driver en webshop, hvad enten det er en Magento Webshop, Shoporama Webshop eller et helt 3. webshopsystem.

Har du brug for hjælp til at implementere analytics korrekt på din hjemmeside eller webshop, så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne til at få et bedre overblik over dine besøgende.

Søger du nogle andre dashboards til Google Analytics, kan du enten bygge dem selv, eller kigge hos dashboardjunkie.com – Her har eksperter som Jacob Kildebogaard og Troels Kjems en finger med i spillet og har også lavet rigtig gode dashboards.

Til sidst men ikke mindst, så kan man godt have flere dashboards på sin analyticsprofil, hvilket kan hjælpe dig til at få det hurtige overblik af lige netop de ting du ønsker.

Vi hos GetWebbed.dk håber du får styr på dine dashboards, og kan bruge disse til at få optimeret din webshop.